Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersportvakantie naar Sölden- Ötztal Arena

Dit artikel gaat over: Last minute goedkope skivakantie SöldenWintersportvakantie in SöldenSkiën in Sölden

Last minute skivakantie boeken Sölden

Droom jij ook van een avontuurlijke vakantie in de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Sölden- Ötztal Arena! Sölden- Ötztal Arena is een fantastisch skigebied in de Oostenrijkse Alpen. Het is het populairste skigebied in het Ötztal, met wel 143 kilometer pistes. Sölden- Ötztal Arena blinkt vooral uit door zijn diverse pistes en gevarieerd aanbod voor skiërs en snowboarders. Zowel op als naast de pistes is Sölden- Ötztal Arena een verfrissend en uitdagend skigebied, dat voor iedereen wel wat te bieden heeft. Je kan Sölden- Ötztal Arena opdelen in drie deelgebieden : Gaislachkogl, Giggijoch en de gletsjers. Met andere woorden, Sölden- Ötztal Arena biedt de perfecte formule voor een top last minute skivakantie. Je verveelt je er geen seconde!

Sölden

Kies je dorp in het skigebied Sölden
Skivakantie naar Sölden
Skivakantie naar Hochsölden
Skivakantie naar Längefeld

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Sölden

Wintersportvakantie Sölden

Sölden- Ötztal Arena is een tof en gevarieerd skigebied in Oostenrijk. Het is het grootste en bekendste skigebied in het Ötztal. Het is een gebied met heel gevarieerde pistes, dus elke skiër en snowboarder, van beginnend tot gevorderd, vindt hier zeker pistes naar zijn hart. Het meest uitdagende deel van het skigebied vind je in de Gaislachkogl. Met een gondellift sta je razendsnel op de top van 3000 meter, waarna je kan kiezen uit talrijke heerlijk uitdagende pistes. Onderaan de Gaislachkogl vind je wat rustigere pistes, ideaal voor wie graag even uit de drukte is. Een andere lift brengt je tot op de Giggijoch, waar de pistes iets makkelijker en breder zijn. De uitgelezen plek voor de beginnende skiër dus. In de omgeving van de Giggijoch kan je ook heerlijk off-piste skiën. Dankzij de 2 gletsjers in Sölden- Ötztal Arena, de Rettenbach en de Tiefenbach, heb je de sneeuwzekerheid er nog eens extra bovenop. Dankzij de gletsjers kan je in Sölden- Ötztal Arena zelfs aan zomerski doen!

Skiën in Sölden

Hou je van uitdaging, laat je dan zeker verleiden om vanuit Sölden- Ötztal Arena de ‘Big 3’ tocht te volgen. Deze tocht gaat langs de drie hoogste toppen van het Ötztal. Een tocht langs drie toppen hoger dan 3000 meter, dat vind je nergens anders in Oostenrijk. Wie ’s avonds na het skiën graag wat wil ontspannen, is in Sölden- Ötztal Arena aan het goede adres. Het is een heel levendig skigebied met verschillende bars, clubs en discotheken. Je vindt hier ongetwijfeld voor ieder wat wils. Wil je ook overdag wat ontspannen, of bekomen van een nachtje stappen, ga dan zeker naar de Aquadome in Längenfeld. Dit is één van de grootste wellness faciliteiten van de Alpen. Heb jij ook al zin gekregen om Sölden- Ötztal Arena met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie naar Sölden– Ötztal Arena!

Bekijk ook: