Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Sölden

Goedkope skivakanties in Sölden

Op wintersport in Sölden

Droom jij ook van een deugddoende vakantie in de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Sölden! Sölden is een bruisend skidorp gelegen in het fantastische skigebied Sölden- Ötztal Arena. Zoals de naam al verklapt, ligt het skigebied in het Ötztal in de Oostenrijkse Alpen. Het is een populair en groot skigebied, met wel 143 kilometer pistes. Sölden- Ötztal Arena blinkt vooral uit door zijn ruim aanbod in gevarieerde pistes, die zowel skiërs als snowboarders aanspreken. Zowel op als naast de pistes is Sölden- Ötztal Arena een verfrissend en uitdagend skigebied, dat voor iedereen wel wat te bieden heeft.

Je kan Sölden- Ötztal Arena opdelen in drie deelgebieden : Gaislachkogl, Giggijoch en de gletsjers. Met andere woorden, Sölden- Ötztal Arena biedt de perfecte formule voor een top last minute skivakantie. Je verveelt je er geen seconde!

Chalet wintersport Sölden

Sölden is het meest bruisende dorp in het skigebied Sölden- Ötztal Arena. Het is gelegen aan de Gaislachkogl, in de meest uitdagende regio van het skigebied. Met een razendsnelle gondellift sta je in geen tijd op de top van 3000 meter, waarna je kan kiezen uit talrijke uitdagende pistes. Onderaan de Gaislachkogl vind je wat rustigere pistes, ideaal voor wie graag even uit de drukte is. Maar ook met de familie kan je naar Sölden op skivakantie vertrekken. Aan de Gaislachalm, aan de rand van Sölden, vind je heerlijk rustige en gemoedelijke skimogelijkheden. Vanuit Sölden kan je ook makkelijk de Giggijoch bereiken, waar de pistes iets makkelijker zijn. Een prima plek voor beginnende skiërs dus. In diezelfde omgeving kan je ook heerlijk off-piste skiën. Vanuit Sölden heb je ook heel makkelijk toegang tot de 2 gletsjers van het skigebied Sölden- Ötztal Arena, de Rettenbach en de Tiefenbach. Hierdoor heb je de sneeuwzekerheid gegarandeerd, en je kan er zelfs aan zomerski doen!

Skiën in Sölden

Hou je van uitdaging, probeer dan zeker om vanuit Sölden de ‘Big 3’ tocht te maken. Deze tocht gaat langs de drie hoogste toppen van het Ötztal, alle drie hoger dan 300 meter. Wie houdt van levendige après-ski is bovendien in Sölden aan het goede adres. Het levendige dorp heeft verschillende bars, clubs en discotheken. Moet je overdag bekomen van een nachtje stappen, dan kan je de Aquadome in Längenfeld bezoeken. Dit is één van de grootste wellness faciliteiten van de Alpen. Heb jij ook al zin gekregen om Sölden te gaan verkennen? Boek dan nu de voordelige last minute skivakantie van je dromen naar Sölden!

Bekijk ook: