Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Söll

Goedkope skivakanties in Söll

Op wintersport naar Söll

Verlang jij er ook naar de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Söll! Söll is een centraal gelegen skidorp in het grote skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental, ook wel kortweg SkiWelt genoemd. Dit skigebied is één van de meest populaire skidomeinen in de Alpen. Het is zelfs het meest populaire skigebied in heel Oostenrijk. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental is een prachtig uitgestrekt gebied en is perfect voor een last minute wintersportvakantie met het hele gezin. De Alpen zijn op deze plaats niet heel ruw en steil. Daardoor zijn er in SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental mooie glooiende pistes en de ruime mogelijkheden om tochten te maken. Je beleeft er ongetwijfeld de last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Söll

Söll is een gezellig en autovrij skidorp in het centrum van SkiWelt. Het is een authentiek bergdorpje, met prachtige beschilderde huizen, en toch vind je er als wintersporter alles wat je maar nodig hebt. Sportwinkels, supermarkten, restaurants en bars, vind je allemaal in het dorpscentrum, op wandelafstand van de accommodaties. Söll heeft een prima aansluiting op SkiWelt. Vanuit het dorp sta je in geen tijd op eender welke piste van SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental. Dat is tof, want SkiWelt is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk. Met 284 kilometer gevarieerde pistes, heb je er de kans om elke dag lange tochten te maken, zonder dat je in dezelfde omgeving terecht komt. Söll heeft daarnaast ook een directe aansluiting op de Hohe Salve, via de bergbaan Söll-Hochsöll. Hier heb je voornamelijk noordelijk georiënteerde pistes, dus zit je in een erg sneeuwzeker gebied.

Skiën in Söll

Door zijn prima aansluitingen is Söll het perfecte vertrekpunt om prachtige dagtochten te maken. Enkele tochten werden permanent aangeduid en kan je erg makkelijk volgen, zonder dat je verder zelf iets moet voorbereiden. Dat zijn de Salvenrunde van 12 km, de Kaiserrunde van 20 km en de Westendorfrunde van 30 km. De tochten zijn gevarieerd maar niet te moeilijk, zodat skiërs van elk niveau ze kunnen maken. Bovendien heeft Söll prima voorzieningen voor kinderen, zodat ook de allerkleinste skiërs van een heerlijke last minute skivakantie kunnen genieten. De accommodaties in Söll zijn prima in orde, en helemaal niet duur. Als je bovendien een last minute vakantie boekt, wordt je skivakantie zelfs echt goedkoop. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Söll!

Bekijk ook: