Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Tux

Goedkope skivakanties in Tux

Op wintersport naar Tux

Droom jij ook al maandenlang van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Tux! Tux is de verzamelnaam voor enkele dorpjes in gelegen in het Tuxertal. Het Tuxertal ligt in het verlengde van het Zillertal en maakt deel uit van het ruime skigebied Zillertal 3000 in Oostenrijk. Een echte aanrader, want het is één van de grootste skigebieden van het land. Zillertal 3000 telt wel 136 kilometer aaneensluitende, gevarieerde pistes. Tux bestaat dus eigenlijk uit vijf verschillende dorpjes: Vorderlanersbach, Lanersbach, Juns, Madseit en Hintertux. In Hintertux vind je de Hintertuxer Gletsjer, die garantie staat voor sneeuwzekerheid en urenlang skiplezier. Hier kan je zelfs aan zomerski doen!

Chalet wintersport in Tux

Skiën en snowboarden in het Zillertal 3000 is een droom voor elke skiër en snowboarder, beginnend of gevorderd. De verbinding tussen Tux en het Zillertal 3000 maak je aan de hand van gratis skibussen. Je kan ook tot de Ahorn geraken, of met je skipas de trein nemen van Mayrhofen naar Jenbach. Van de verschillende dorpen in Tux heeft Lanersbach het grootste centrum. Hier vind je dan ook de meeste faciliteiten en accommodaties. Alle dorpjes in Tux zijn authentiek en rustig, en dankzij de verbinding met het Zillertal, kan je toch gebruik maken van het hele skigebied Zillertal 3000. Verblijven in een rustig dorpje en skiën in een enorm en gevarieerd skigebied, het is de ideale combinatie voor de last minute skivakantie van je dromen. En omdat alle pistes en verbindingen inbegrepen zijn in één voordelige skipas, wordt je skivakantie zelfs heel goedkoop.

Skiën in Tux

Het skigebied Zillertal 3000 is ontstaan door verschillende kleinere skigebieden met elkaar te verbinden. Tux is hier één van. Zo krijg je een ruim en erg gevarieerd gebied, want alle vroegere kleinere gebieden hebben hun eigenheid goed behouden. Tux staat ervoor bekend rustig en authentiek te zijn. Ideaal dus voor wie naast het skiën ook op andere manieren van de bergen wil profiteren. Stop je graag eens voor een kopje koffie of een hapje, dan zal met veel plezier de verschillende gezellige berghutten langs de pistes gaan verkennen. Ook langlaufen en wandelen kan je prima doen in dit gebied. Tel hierbij dat Tux, en dan vooral Hintertux, erg sneeuwzeker is, en je voordelige last minute skivakantie kan niet meer stuk. Heb je ook zin om Tux met je eigen ogen te gaan verkennen? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Tux!

Bekijk ook: