Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skiavakantie naar Val d’Isère

Goedkope skivakanties Val d’Isère

Op wintersport in Val d’Isère

Klaar voor een nieuwe portie avontuur in de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Val d’Isère! Val d’Isère is één van de twee grote bergdorpen in het skigebied Tignes – Val d’Isère, ook wel Espace Killy genaamd. Tignes – Val d’Isère is met zijn 300 km pistes één van de grotere skigebieden in Frankrijk. Omdat Escpace Killy hoog gelegen is en omdat er 2 gletsjers in het gebied liggen, heb je er altijd sneeuw. Dat is zonder te overdrijven, want in Tignes – Val d’Isère kan je zelfs aan zomerski doen. Het gebied telt 2 gletsjers, die allebei vlot bereikbaar zijn vanuit Val d’Isère. Optimale skicondities gegarandeerd dus. Val d’Isère is het skidorp bij uitstek waar gevorderde skiërs en snowboarders zich meer dan thuis zullen voelen, met uitdagende pistes en indrukwekkende snowparks.

Chalet wintersport in Val d’Isère

Tignes – Val d’Isère of Espace Killy is een riant skidomein in Frankrijk waar je toegang hebt tot wel 300 km pistes. Naast de 2 grote dorpen in het gebied, Tignes en Val d’Isère, zijn er nog enkele andere kleinere dorpen. Maar het is ongetwijfeld in Tignes en Val d’Isère dat er het meeste te beleven valt. In het skigebied heb je maar liefst 26 zwarte en 41 rode pistes, stuk voor stuk toffe uitdagingen. Val d’Isère ligt centraal in het grote skigebied, dus van hieruit heb je makkelijk toegang tot alle uithoeken van het gebied. De sneeuwcondities zijn er nagenoeg altijd prima. Valt de sneeuw toch eens wat tegen, dan kan je je altijd nog uitleven op de 2 gletsjers die het gebied rijk is. Omdat Val d’Isère in een groot skidomein ligt, valt de prijs van de skipas voor het hele gebied eigenlijk goed mee. En omdat je op het punt staat een last minute vakantie te boeken, wordt je skivakantie zelfs erg goedkoop!

Skiën in Val d’Isère

Val d’Isère is een gezellig en authentiek bergdorp. Het is wel groot, maar heeft zijn charme hierdoor niet verloren. Val d’Isère kan op dit moment onderdak geven aan wel 28.000 skiërs, en is daarmee één van de grotere skidorpen in Frankrijk. Val d’Isère heeft ook prima mogelijkheden om te freeriden. Hou je van uitdagingen tijdens lange tochten waarbij je de pistes al eens moet verlaten, dan ben je in Val d’Isère aan het juiste adres. De après-ski in het dorp is best gezellig en levendig. Ideaal dus om van je dag skiën te bekomen bij een biertje en de plannen voor de volgende dag te bespreken. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Val d’Isère!

Bekijk ook: