Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Vaujany

Goedkope skivakanties Vaujany

Op wintersport naar Vaujany

Kan jij ook niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Vaujany! Vaujany is een echt wintersportdorp gelegen in het uitgestrekte skigebied Alpe d’Huez Grand Domaine. Met zijn 250 km gevarieerde pistes, is Alpe d’Huez Grand Domaine één van de grootste skigebieden in Frankrijk. Vaujany is de bestemming bij uitstek voor een onvergetelijke én goedkope wintersportvakantie. Het is een waar paradijs, vooral voor de gevorderde skiër en snowboarder, dankzij zijn talrijke uitdagende pistes.

Chalet in Vaujany

Vaujany is gelegen aan de zijkant van Alpe d’Huez Grand Domaine. Dat is niet erg, want via de efficiënte liften sta je in geen tijd overal in Alpe d’Huez Grand Domaine. Alpe d’Huez Grand Domaine is een groot, prachtig en gevarieerd skigebied. Het staat vooral bekend om zijn divers aanbod in pistes. Vaujany in Alpe d’Huez Grand Domaine trekt dan weer vooral de gevorderde en sportieve skiër en snowboarder aan. Wie in Alpe d’Huez Grand Domaine logeert, moet zeker de beroemde piste ‘Sarenne’ eens afdalen. Dit is de langste zwarte piste van Europa, dus uitdaging gegarandeerd. Er vertrekken ook verschillende zwarte pistes vanop de Pic Blanc, het hoogste punt van het domein. Aan uitdagingen dus geen gebrek in Alpe d’Huez Grand Domaine. Eén van de pistes loopt er zelfs als een echte tunnel door een berg. En omdat je op het punt staat een last minute skivakantie naar Alpe d’Huez te boeken, kan je nu van deze uitdagingen genieten aan een erg voordelige prijs!

Skiën in Vaujany

Vaujany is een gezellig vakantiedorp dat gelegen is op 1250 meter, aan de zijkant van het skidomein Alpe d’Huez Grand Domaine. Deze ligging vormt echter geen probleem, want dankzij de efficiënte skiliften kan je van hieruit makkelijk het hele domein gaan verkennen. Ideaal dus als vertrekbasis om lange dagtochten te maken. Vanuit Vaujany heb je uiteraard ook makkelijk toegang tot de verschillende snowparks in Alpe d’Huez Grand Domaine, en kan je de off-piste mogelijkheden in het gebied zonder problemen gaan verkennen. Bovendien zijn de sneeuwcondities er meestal uitstekend en zijn de pistes goed onderhouden, wat van Vaujany een top wintersportbestemming maakt. Het dorp is authentiek en gezellig, met verschillende bars en restaurants waar je van de après-ski kan proeven. Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Vaujany!

Bekijk ook: