Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Verbier

Goedkope skivakanties in Verbier

Op wintersport naar Verbier

Hou jij ook zo van de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Verbier! Verbier is een prachtig skidorp gelegen in het gigantische skigebied Les Quatre Vallées. Les Quatre Vallées telt 412 kilometer pistes en is één van de grootste skigebieden in Zwitserland. Verbier is gelegen in de Val de Bagnes, één van de vier valleien waarover het skigebied Les Quatre Vallées zich uitstrekt. Ondanks zijn grootte voelt Les Quatre Vallées erg authentiek aan. Elk dorp in het gebied heeft zijn eigen karakter. Zo ook Verbier, dat bekend staat om zijn gezelligheid en levendigheid. Verbier heeft werkelijk alles te bieden wat je tijdens je last minute skivakantie maar kan wensen. Je hebt er authentieke gebouwen, gezellige restaurants, een bruisende après-ski, geweldige pistes en fenomenale uitzichten. Want Verbier is niet voor niets één van de beroemdste skidorpen ter wereld!

Chalet wintersport in Verbier

Verbier is een erg sneeuwzekere wintersportbestemming, waar je met een gerust hart naartoe kan vertrekken. Het skigebied Les Quatre Vallées is immers erg hoog gelegen, waardoor de sneeuwcondities er uitstekend zijn. Het is zelfs één van de meest sneeuwzekere gebieden van Zwitserland. De hoogste lift van het gebied eindigt op wel 3330 meter, dus daar heb je nagenoeg altijd prima sneeuw. Les Quatre Vallées is ook een erg gevarieerd gebied. Het heeft voor elke skiër of snowboarder wel wat wils. Beginnende skiërs vinden in de omgeving van de dorpen de aangename blauwe pistes waar ze in alle rust hun skitechnieken kunnen oefenen. Gevorderde skiërs trekken best wat hoger de bergen in. Daar vind je de pittige en uitdagende pistes waar het skigebied zo voor bekend staat.

Skiën in Verbier

Verbier is een skidorp dat letterlijk gebouwd werd voor de wintersport. Gelukkig is de bouwstijl echt authentiek en is het dorpscentrum absoluut gezellig. Tegelijk vind je er alle voorzieningen die je verwacht in een modern skigebied : snelle liften, makkelijke toegang tot de pistes, handige verbindingen, enzoverder. Dankzij deze goede verbindingen kan je vanuit Verbier heel makkelijk heel het skigebied Les Quatre Vallées gaan verkennen. Neem zeker eens de lift tot aan het hoogste punt van het skigebied, Mont Fort. Bij goede sneeuwcondities kan je van daaruit in één keer afdalen tot Le Chable. Zo leg je in één keer een hoogteverschil van maar liefst 2530 meter af. Kan je ook niet meer wachten om Verbier te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Verbier!

Bekijk ook: