Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Veysonnaz

Goedkope skivakanties in Veysonnaz

Op wintersport in Veysonnaz

Hou jij ook zo van de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Kan jij ook niet meer wachten om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Veysonnaz! Veysonnaz is een klein bergdorpje gelegen in het grote skigebied Les Quatre Vallées. Les Quatre Vallées is één van de grootste skigebieden in Zwitserland. Je hebt er toegang tot wel 412 kilometer aaneengesloten pistes. Het gebied is dus werkelijk gigantisch. Zoals de naam al verklapt ligt het skigebied Les Quatre Vallées verspreid over vier valleien. Veysonnaz ligt op 1350 meter hoogte en is één van de talrijke dorpen in Les Quatre Vallées en telt verschillende dorpen. Oorspronkelijk was het een klein bergdorpje, maar intussen is het uitgegroeid tot een gezellig skioord. Het heeft zijn authentieke karakter goed weten te bewaren en verblijven in Veysonnaz voelt echt aan als verblijven in de Zwitserse bergen. In Veysonnaz zit je goed voor de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Veysonnaz

Veysonnaz is gelegen in het uitgestrekte Zwitserse skigebied Les Quatre Vallées. Ook als het skigebied erg groot, het voelt absoluut authentiek aan. Elk bergdorpje in het gebied heeft een eigen karakter. Veysonnaz is een gezellig dorp waar je als toerist voornamelijk appartementen zal vinden om te huren. Aan de rand van Veysonnaz is er een gondellift die zorgt voor een uitstekende verbinding met het skigebied. Veysonnaz is dus ideaal gelegen als vertrekpunt voor spannende en uitdagende tochten doorheen het hele gebied. Vanuit Veysonnaz heb je ook een prachtig zicht op de Rhône-vallei. Hou je van panorama’s, maak dan zeker de tocht naar de Mont Fort. Van hier heb je een prachtig uitzicht op de Matterhorn en de Mont Blanc.

Skiën in Veysonnaz

Doordat Veysonnaz in Les Quatre Vallées ligt, is het een erg sneeuwzekere winterbestemming. De hoogste lift van het skigebied is gelegen op de Mont Fort op 3330 meter, en daar heb je altijd de beste sneeuwcondities. Les Quatre Vallées is ook een erg gevarieerd gebied, dat zowel de gevorderde wintersporter als de beginnende skiër wat te bieden heeft. Wil je tijdens je verblijf in Veysonnaz graag eens iets anders doen dan skiën of snowboarden? Dat kan, want er is ook een wandelpad van ruim 30 kilometer en een overdekt zwembad in het dorp aanwezig. Kan je ook niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Veysonnaz!

Bekijk ook: