Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Westendorf

Goedkope skivakanties in Westendorf

Op wintersport naar Westendorf

Wordt het bijna tijd om de sneeuw en de bergen in te trekken? Hoor je de roep van het avontuur? Boek dan nu je voordelige skivakantie naar Westendorf! Westendorf is een skidorp gelegen in het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental, ook wel kortweg SkiWelt genoemd. Het is het meest populaire skigebied in Oostenrijk, en het is zelfs één van de meest populaire skigebieden in de gehele Alpen. SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental is het perfecte skigedomein voor een last minute wintersportvakantie met de hele familie. Dankzij de aangename pistes en de talrijke mogelijkheden om mooie lange tochten te maken, beleef je hier ongetwijfeld de last minute skivakantie van je dromen.

Chalet wintersport in Westendorf

Het skidorp Westendorf is erg praktisch verbonden via de skilift de Alpenrosenbahn met het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental. Daarnaast is er een gondelbaan die zorgt voor een aansluiting met het skigebied Kitzbühel-Kirchberg. Door deze twee verbindingen is Westendorf eigenlijk heel centraal gelegen, en kan je vanuit het dorp heel makkelijk overal in de skigebieden geraken. In geen tijd sta je op eender welke piste, klaar om aan een mooie tocht te beginnen. Er zijn ook prima voorzieningen voor kinderen, zodat zelfs de jongste telgen van de familie mee van de voordelige last minute skivakantie in Westendorf kunnen genieten.

Skiën in Westendorf

Het skigebied SkiWelt Wilder Kaiser – Brixtental heeft werkelijk alles te bieden wat je als wintersporter maar kan wensen. Het is één van de grootste skigebieden in Oostenrijk, met wel 284 kilometer pistes. Hierdoor heb je er de kans om elke dag prachtige tochten te maken, zonder twee keer hetzelfde traject te moeten doen. ‘The best of SkiWelt’ voorziet enkele tochten die werden uitgezet en die je zo kan volgen, zonder dat je verder zelf iets moet voorbereiden. Dat zijn de Salvenrunde van 12 kilometer, de Kaiserrunde van 20 kilometer en de Westendorfrunde van 30 kilometer. De tochten zijn gevarieerd en uitdagend, maar toch niet te moeilijk, zodat iedereen er plezier aan beleeft. Wat wil je nog meer dan een heerlijke dagtocht met het hele gezin, waar iedereen ten volle van geniet? Kan je niet meer wachten om de sneeuw en de bergen in te trekken? Boek dan nu je goedkope last minute skivakantie naar Westendorf!

Bekijk ook: