Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Skivakantie naar Zermatt

Matterhorn – Zermatt

Goedkope skivakanties in Zermatt

Op wintersport naar Zermatt

Verlang jij ook al zo lang naar het avontuur en de vrijheid van de sneeuw en de bergen? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Zermatt! Zermatt is het gezellige skidorpje in het indrukwekkende skigebied Matterhorn Zermatt in Zwitserland. Het skidomein Matterhorn Zermatt is een echt paradijs voor skiërs én voor snowboarders. Ben je een ervaren en fanatieke skiër? Dan moet je zeker eens een keertje in Zermatt geweest zijn! De indrukwekkende hoge bergen en het adembenemende zicht op de Matterhorn, maken van je wintersportvakantie in Matterhorn Zermatt ongetwijfeld de voordelige last minute skivakantie van je dromen!

Chalet wintersport in Zermatt

Het Zwitserse skidorpje Zermatt is een gezellig en authentiek bergdorp. Het centrum van Zermatt is autovrij, waardoor het er erg rustig en aangenaam verblijven is. Je wagen moet je achterlaten in Täsch, een beetje onder Zermatt gelegen, en daarna neem de trein tot in Zermatt. In het dorpscentrum mogen enkel kleine elektrische wagens rijden. In Zermatt vind je alle voorzieningen die je tijdens je skivakantie maar kan wensen. Je hebt er degelijke bars en restaurants, sportwinkels en supermarkten. Ideaal dus om in alle rust eens een namiddagje te gaan shoppen in Zermatt. Heb je zin om eens een uitstapje te maken, neem dan zeker de trein tot in Gornegrat. Vanuit dit plaatsje op 3100 meter heb je een adembenemend uitzicht op enkele indrukwekkende pieken van meer dan 4000 meter, zoals de Matterhorn, de Liskamm en de Dufour Spitze.

Skiën in Zermatt

Het skigebied Matterhorn Zermatt is een weids skigebied met ruim 320 kilometer aan spannende pistes. Vanuit het dorpje Zermatt is de aansluiting met het skigebied uitstekend georganiseerd. Matterhorn Zermatt is één van de hoogst gelegen skigebieden ter wereld. Prima sneeuwcondities gegarandeerd dus, en ook het uitzicht op de bergen is hier adembenemend. Vooral het spectaculaire zicht op de Matterhorn zal je voor altijd bijblijven. Dankzij de gletsjer op de Klein Matterhorn kan je in Matterhorn Zermatt ook in de zomer skiën. Bovendien is het skigebied aangesloten met het Italiaanse Breuil-Cervinia, zodat je zelfs een dagje in Italië kan gaan skiën. Heb jij ook al zin om het Zwitserse Zermatt te gaan verkennen? Boek dan nu je goedkope skivakantie naar Zermatt!

Bekijk ook: