Wacht, je mist aanbiedingen! Vergelijk alle aanbieders!

Wintersportvakantie naar Zillertal 3000

Dit artikel gaat over: Last minute skivakantie Zillertal 3000Voordelige wintersportvakantie Zillertal 3000Skiën in Zillertal 3000

Mayrhofen

Last minute skivakantie boeken Zillertal 3000

Droom jij ook al maandenlang van de vrijheid en het avontuur van de sneeuw en de bergen? Kijk je er al naar uit om op skivakantie te vertrekken? Boek dan nu je voordelige last minute skivakantie naar Zillertal 3000! Zillertal 3000 ligt in het Zillertal in Oostenrijk en is één van de grootste skigebieden in het Zillertal. Zillertal 3000 heeft 136 kilometer aaneensluitende, gevarieerde pistes. Het is een droom voor elke skiër en snowboarder om zich in dit grote gebied uit te leven. Via gratis skibussen kan je het gebied zelfs nog uitbreiden tot de Hintertuxer Gletsjer en de Ahorn. Dankzij die verbinding met de Hinteruxer Gletsjer, kan je er zelfs aan zomerski doen. Wie helemaal voor een lange en uitdagende dagtocht wil gaan, kan gratis de trein nemen van Mayrhofen naar Jenbach. Zo krijg je een waar skiparadijs, allemaal inbegrepen in één voordelige skipas. En omdat je op het punt staat een last minute wintersportreis te boeken, wordt je skivakantie echt goedkoop.

(tip!) Bekijk alle promoties en korting voor Zillertal 3000

Wintersportvakantie Zillertal 3000

In Zillertal 3000 beleef je ongetwijfeld een onvergetelijke last minute wintersportvakantie. Zillertal 3000 is een waar paradijs voor zowel beginnende als gevorderde skiërs en snowboarders. Het gebied is zo groot en zo divers, dat iedereen toffe en uitdagende pistes op zijn niveau kan vinden. Zillertal 3000 is ontstaan door een aaneensluiting van de vroegere skigebieden MayrhofenFinkenberg en Lanersbach. Ze vormen nu samen één groot skidomein, maar omdat ze vroeger onafhankelijk waren, hebben ze elk hun eigen karakter. In Mayrhofen en Finkenberg zit je aan het goede adres voor een onvergetelijke last minute skivakantie. In Hippach-Schwendau en Tux geniet je van een heerlijke rustige en voordelige skivakantie. Op de Penken kunnen gevorderde skiërs hun uitdaging vinden, want de zwarte piste daar is één van de steilste pistes in Oostenrijk. Leuk weetje, de piste heeft als bijnaam ‘Harakiri’. Dankzij het funpark, kan je je in Zillertal 3000 echt helemaal uitleven.

Skiën in Zillertal 3000

Doordat Zillertal 3000 ontstaan is door vroegere kleinere skigebieden met elkaar te verbinden, is het een erg gevarieerd skigebied. Dit zie je ook aan de dorpen. Mayrhofen staat ervoor bekend een bruisend dorp met een levendige après-ski te zijn, terwijl het in de dorpen wat dieper in het dal een stuk rustiger is. Wie tijdens het skiën graag eens stopt voor een kopje koffie of een hapje, zal met veel plezier de verschillende gezellige berghutten langs de pistes gaan verkennen. Ook langlaufen en wandelen kan je prima doen in dit gebied. Tel hierbij dat Zillertal 3000 een erg sneeuwzeker gebied is, en je voordelige last minute skivakantie kan niet meer stuk. Heb je ook zin om Zillertal 3000 met je eigen ogen te gaan ontdekken? Boek dan nu je goedkope last minute wintersportvakantie naar Zillertal 3000!

Bekijk ook: